Skupinky biblického studia

Diskusní bohoslužba – každý čtvrtek 18. 15 v modlitebně. Otevřená skupinka, na které diskutujeme o předchozím kázání. Doporučujeme předtím vyslechnout kázání (v neděli naživo nebo prostřednictvím záznamu na youtube).

Biblická hodina – každou středu v 18 h modlitebně. Otevřená skupinka, na kterou je zván opravdu každý, kdo se chce dozvědět více o tom, co je v Bibli.

Objevujeme křesťanství – kurz  určený všem, kteří hledají odpovědi na často kladené otázky: O co doopravdy jde v křesťanství? Kdo byl Ježíš, proč přišel a má to dnes pro nás nějaký význam? Kurz je určen především lidem, kteří se chtějí nezávazně o křesťanství něco dozvědět, ale nechtějí se rovnou zapojit do konkrétního společenství církve (samozřejmě mohou, pokud chtějí). Aktuálně běží nový kurz, máte-li zájem se zúčastnit následujícího, kontaktujte nás.

Biblická skupinka pro mladé rodiny – skupinka, která se schází cca jednou za dva týdny online či po rodinách

Seniorky – setkávání pro dříve narozené dámy. Sdílení, modlitby a biblické studium, obvykle jednou za dva týdny online.

Diskusní skupina – skupinka, jednou za dva týdny v pátek podvečer v modlitebně pod vedením Jirky Kořínka a Davida Skamene. Aktuálně probírá jednotlivé církve a křesťanská společenství.

Máte-li zájem zúčastnit se setkání některé ze skupinek, kontaktujte kazatela Petra Luhana, a on Vás nasměruje podle Vašich potřeb a možností skupinek.